Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

16 db találat

belsőépítészeti terv készítése

kifejezésre
1 | 2

Belsőépítészeti terv készítése keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Az Építész Bt.

  Az Építész Bt. - Belsőépítészeti terv készítése - Tudakozó.hu Az Építész Bt. - Belsőépítészeti terv készítése - Tudakozó.hu Az Építész Bt. - Belsőépítészeti terv készítése - Tudakozó.hu

  1016 Budapest, Tigris u. 34.

  Cégünket 1998-ban alapítottuk, meghatározó vállalatoknál eltöltött mintegy tíz év szakmai tapasztalatszerzés után. (IPARTERV, VÁTI, MÉRTÉK Stúdió, KIESEL Kft (Ausztria), TÉRMŰ Kft, PLANNER-T Kft) Kezdetben lakóépületeket terveztünk, de az évek során a kerti pavilontól kezdve a biogáz erőműig a legkülönbözőbb feladatokat oldjuk meg. Csak egyedi épületeket tervezünk, lehetőleg hagyományos, bizonyítottan bevált építőanyagokkal. Épületek tervezésével párhuzamosan várostervezéssel, rendezési tervek készítésével ...


  Részletek
 • 2. Stilles Hungary Kft.

  1021 Budapest, Törökvészi út 87-91. (Rózsadomb Center II.em.)

  Az elegancia luxus, de nálunk elérhető! A Stilles Hungaria Kft. függönyök, stílbútorok és frottír termékek forgalmazásával és szerelésével, emellett belső terek kialakításának kivitelezésével foglalkozik. Stílbútoraink időtállóak és valóban kedvező árfekvésben kaphatóak többek között barokk és bidermeier stílusban. Mindezeket a termékeket a több ezer féle függöny és frottírtermékeink egészítik ki.
  Bemutatóterem: Cora áruház, Törökbálint


  Részletek
 • 3. IPOLY Bútorgyár Rt.

  IPOLY Bútorgyár Rt. - Belsőépítészeti terv készítése - Tudakozó.hu

  2660 Balassagyarmat, Nyugati Ipartelep


  Részletek
 • 4. Meander Stúdió

  2400 Dunaújváros, Thököly út 7.

  A Meander Stúdió építészeti engedélyezési és kiviteli tervek készítésével, szaktanácsadással foglalkozik.


  Részletek
 • 5. Archidea Kft.

  105 , Meggyfa u. 19/b

  Arch-IDEA 2000 Kft: tervezés, kereskedelem, szállítás és szerelés, 3D látványtervek az általunk gyártott és forgalmazott irodabútorokból díjmentesen! Egyedi elképzeléseit is megvalósítjuk.


  Részletek
 • 6. Szenes Design Stúdió

  1026 Budapest, Virágárok u. 6/b

  Magas színvonalú belsőépítészeti tervezés és művezetés referenciákkal (színházak, Palace szálló, Uránia Mozi, bankok, üzletházak).


  Részletek
 • 7. Farel In Hungary Kft.

  1173 Budapest, Almafa u. 38

  Cégünk ügyfélközpontú mentalitásával, magas minőségi színvonalú munkáival elérte, hogy a piacon megbízható, komoly referenciákkal rendelkező vállalkozásként tudjunk részt venni.
  A folyamatos fejlesztések és bővítések eredményeként a Farel Kft teljes
  építőipari generál kivitelezést, mindennemű árnyékolástechnikái és belsőépítészeti munkákat, továbbá épület gépészeti munkálatokat tud vállalni és teljesíteni.


  Részletek
 • 8. Wing Tervező Zrt.

  1095 Budapest, Máriássy utca 7.

  Cégünk ingatlaniroda tervezéssel foglalkozik.
  Székhely :1138 Budapest Váci ut .141


  Részletek
 • 9. Tetraáder Kft.

  2030 Érd, Liptói u. 29.


  Részletek
 • 10. Formart Kft.

  1025 Budapest, Cseppkő u. 44.


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak