Automatikus bejelentkezés
belépés

Ceminvest Cementipari Fővállalkozási Kft.

Vác
2600 Zrínyi M. út 39/b.

telefon: 27/316-261
fax: 27/317-827
e-mail: ceminvest@ceminvest.hu

Weboldal: http://www.ceminvest.hu

Cégleírás:
A Ceminvest Kft. rövid bemutatása

A cég 1990-ben alakult és nevéből adódóan eleinte elsősorban a cementipar területén végzett beruházási és fenntartási munkákat, melynek lebonyolítási formája általában fővállalkozás vagy vállalkozás. A kft. természetesen most már nemcsak a fenti iparág területén tevékenykedik, hanem jelentős mértékben dolgozik más iparágak (pl. a kő, -kavics, -betonipar) számára is. Mivel a társaság saját gépészeti, technológiai és tervezo részleggel rendelkezik, nem ritka a Megrendelo igénye szerinti ?kulcsrakész? beruházás lebonyolítás.
A törzs létszám a kezdetektől napjainkig általában 20 fő körül mozog, melynek jellemzoje; hogy a műszaki munkatársak minden osztályon kivétel nélkül felsőfokú végzettségűek és legalább egy (német), de nem ritkán több (angol, francia) idegen nyelven tárgyalóképesek.
A társaság 100 %-ban magántulajdonú, a cégnél dolgozó alkalmazottak egy részének a tulajdona. A vállalkozás szempontjából kedvezo feltétel, hogy ISO 9001 szerinti tanúsított minőségbiztosítási rendszerrel rendelkezik, melynek érvényességi területe: ipari technológiai létesítmények tervezése és kivitelezése.
A Ceminvest Kft. megalakulása óta dinamikusan fejlődő középvállalkozássá vált és tevékenységi területét a cementiparon kívül is tudta szélesíteni, - nem kis mértékben határainkon túlra is.
A cég ? a fémmegmunkálási és acélszerkezeti profilú ? Hydrogép Kft. tulajdonosa, mely színvonalas gépi felszereltséggel és képzett szakembergárdával jó minőségű gyártást képes elvégezni, melynek legfobb bizonyítéka különféle acélszerkezeti részegységek németországi exportra történő kivitelezése és ? igény szerint ? szerelése; évek óta a partnerek elégedettségére.
A HYDROGÉP Kft. is tanúsított ISO 9002 minőségbiztosítási rendszer alapján végzi tevékenységét.

Kulcsszavak: acélszerkezet , acélszerkezet szerelés , építőipari beruházásszervezés , építőipari kivitelezés , építőipari tervezés és szervezés , fémmegmunkálás , gép, gépi berendezés , gépgyártás , gyártósorszerelés , PLC programozás , technológiai szerelés , villamos berendezés , villamos kivitelezés , villamos szerelés , villamos tervezés

Ceminvest Cementipari Fővállalkozási Kft. fotók

Ceminvest Cementipari Fővállalkozási Kft. - Tudakozó.hu Ceminvest Cementipari Fővállalkozási Kft. - Tudakozó.hu