Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

7 db találat

levegőtisztítás

kifejezésre
1

Levegőtisztítás keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Mohácsibe Kft.

  Mohácsibe Kft. - Levegőtisztítás - Tudakozó.hu Mohácsibe Kft. - Levegőtisztítás - Tudakozó.hu Mohácsibe Kft. - Levegőtisztítás - Tudakozó.hu

  8162 Küngös, Thury major

  Cégünk DEZOSTER rendszerek MAGYARORSZÁGI hivatalos viszonteladója.
  A DEZOSTER levegőtisztító és fertőtlenítő berendezés, egy praktikus megoldás a szennyezett és fertőzött levegő tisztítására, fertőtlenítésére és szagtalanítására. A korona kisülés hatására magas töltésű ionok és oxigén molekulák keletkeznek. A levegő ionok a porszemekkel ütközve fellazítják azokat, csoportokba vonzzák, így egyszerűbben kiszűrhetővé, költséghatékonyabbá téve a levegő tisztítását. Az ózon molekula, ahogy teheti leadja egyik o...


  Részletek
 • 2. FOBA Kft.

  FOBA Kft. - Levegőtisztítás - Tudakozó.hu FOBA Kft. - Levegőtisztítás - Tudakozó.hu FOBA Kft. - Levegőtisztítás - Tudakozó.hu FOBA Kft. - Levegőtisztítás - Tudakozó.hu FOBA Kft. - Levegőtisztítás - Tudakozó.hu FOBA Kft. - Levegőtisztítás - Tudakozó.hu FOBA Kft. - Levegőtisztítás - Tudakozó.hu

  1133 Budapest, Pannónia u. 112.

  A FOBA Kft. 1992-ben alakult. Tevékenységünk különböző nehézipari adagoló berendezések és ipari automatizálások gyártására, ill. forgalmazására terjedt ki.


  Részletek
 • 3. Pro-Aqua Hungary Kft.

  Pro-Aqua Hungary Kft. - Levegőtisztítás - Tudakozó.hu

  1116 Budapest, Tóth Ágoston u.5.

  A tiszta levegő egészséges levegő! Mint a természetben!

  A PRO-AQUA lég- és helyiségtisztító rendszer a szűrőrendszerében különbözik a hagyományos porszívóktól.
  A PRO-AQUA a port és a koszt teljesen leköti a vízben.

  A PRO-AQUA lég- és helyiségtisztító rendszer bejegyzésre került a Német Szabadalmi Hivatalban, s különböző vizsgálati hivatalok engedélyezték illetve rendelkezik a legszigorúbb KEMA tanúsítvánnyal is. Magyarországon rendelkezik az ORKI, az MEEI minősítésével és birtokolja a 2005 BNV-Nagydí...


  Részletek
 • 4. Erdőkémia Kft.

  Erdőkémia Kft. - Levegőtisztítás - Tudakozó.hu

  1108 Budapest, Gyömrői u. 132-136.

  Környezetbarát termékeink közül pecsétviaszból és edzőszénből csak nálunk találhat magyar terméket. Paraffin termékeink minősége kiváló, árainkkal versenyképesek vagyunk itthon és külföldön egyaránt.


  Részletek
 • 5. Csepel-Sat Bt.

  Csepel-Sat Bt. - Levegőtisztítás - Tudakozó.hu

  1212 Budapest, Széchenyi u. 59.

  Cégünk 13 éve alakult. Családi vállalkozásban dolgozunk, szakirányú végzettségek alapján, gazdasági igényeknek megfelelően, folyamatosan bővülő betéti társaság keretében. Munkánkat teljes körű garanciával végezzük figyelembe véve a fizetőképes keresletet.
  Antenna szerelés,javítás,antennák műholdvevők árusítása,szerelése.
  A biztonságtechnika és a számítástechnika az egyedi igényeknek megfelelően felmérés alapján, megrendelésre.
  Angol oktatás szintfelmérés alapján, egyéni és csoportos, kortól függetlenül, ...


  Részletek
 • 6. Euró-Higiénia Kft.

  Euró-Higiénia Kft. - Levegőtisztítás - Tudakozó.hu

  1141 Budapest, Negyed u. 5.

  Cégünk 1993 óta működő mikro-vállalkozás és elsősorban olyan termékek importját bonyolítja, amelyek mind a higiéniához, mind Európához kapcsolják. Az utóbbi időszakban a hazai termékekből szintén felkerült pár kapcsolódó árufajta a választékunkba. Helyünket a piacon elsősorban a falpenész elleni védekezés, a levegőfertőtlenítés, a graffiti megelőzés, illetve eltávolítás, a ragasztás-technika, a csomagolás és a rovarcsapdák területén, főleg speciális termékekkel kívánjuk megszilárdítani.
  Nem csak a behozata...


  Részletek
 • 7. Stafair Légtechnikai Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

  1053 Budapest, Királyi Pál u. 10.

  Cégünk professzionális lég- és szellőzéstechnikai rendszerek importálásával, forgalmazásával és szerelésével foglalkozik.


  Részletek

Kapcsolódó kulcsszavak